Ziua 2
Mic Dejun la pensiune.
Deplasare pe ruta Baile Felix – Carei – Satu Mare – Baile Felix (300 km).
Prima vizita va fi la Castelul Karolyi (aprox. 20 lei / pers.) din Carei, o splendidă bijuterie arhitecturala recent restaurată. Este considerat un adevărat “Peleş al Transilvaniei” și a avut o istorie zbuciumată, fiind distrus și restaurat în mai multe rânduri.
Apoi vom face un tur pietonal în zona centrala a orașului Satu Mare, cu vizitarea celor mai importante obiective din oraș (Muzeul de Arta).
Cină festivă și muzică la pensiune!
Cina festiva: gustare, fel de baza, garnitura, salata, desert, apa, suc, cafea !
Ziua 3
Mic dejun la Pensiune.
TIMP LIBER
La o distanță de 500 m de Anthimos, vă puteti relaxa în cadrul noului parc acvatic, AQUA PARK PRESIDENT – clienții noștri beneficiază de reducere de 50% din tariful de intrare.
O plimbare prin stațiunea Baile Felix este recomandata tuturor turiștilor având cazare Baile Felix, atât pentru a se bucura de proprietățile curative ale aerului ozonat din zona, pentru a admira frumoasele peisaje oferite de zona, dar și pentru a se bucura de monumentele arhitecturale din stațiune.
Recomandări de vizitat:
Biserica cu Luna – poziționată în imediata apropierea a Lacurilor cu Nuferi, biserica cu Luna are hramul “Adromirea Maicii Domnului”.
Capela Haieu – construcție medivala, capela oferă vizitatorilor cu cazare Baile Felix o superba imagine arhitecturala cu elemente romane și gotice.
Lacurile cu Nuferi – acoperite cu nuferi tot timpul anului, Lacurile cu Nuferi sunt o atracție principala pentru turiștii cu cazare Baile Felix prin superbele culori ale nuferilor și lotușilor pe care le puteți admira tot timpul anului.
Cina la Pensiune.
Meniu cina: fel de baza, garnitura, salata, apa, suc, cafea
Ziua 4
Mic dejun
Astazi ne vom indrepta catre Pestera Ursilor (aprox. 40 lei / pers.), cea mai frumoasa pestera de la noi din tara, care a fost descoperită accidental în anul 1975. Peştera este formată din 4 galerii principale: Galeria Oaselor, Galeria Emil Racoviţă, Galeria Lumânărilor şi Galeria Ştiinţifică.
Continuam drumul spre Muzeul Aurului de la Brad (aprox. 25 lei / pers.). Muzeul Aurului din Brad a luat ființă în 1896, când un geolog neamț a strâns câteva piese găsite în minele din zonă, însă prima consemnare într-un registru de vizitatori este din anul 1912. Un punct de atracție deosebit pentru cei care călătoresc prin Munții Apuseni este Colecția mineralogică din Brad, cunoscută sub numele de „Muzeul Aurului”.
După vizită revenim spre București unde vom ajunge seara în funcție de trafic si conditiile meteo.