4 zile, 3 nopti
Tur zilnic
Nelimitat
___
* Acceptam plata in rate si cu cardul de vacanta!
* Cazat in camera cu 2 adulti platitori, mesele incluse!
Date de desfășurare:
OFERTA LIMITATA: 35 persoane
Vă invitam să petreceți Crăciunul la o Pensiune situata pe culoarul Rucăr-Bran, comuna Dâmbovicioara! Bucurați-vă în fiecare dimineața de o priveliște splendida asupra Munților Piatra Craiului.
Ziua 1 – 24 decembrie
Plecare ora 07:00 din Bucuresti, Piata Universitatii, Platoul cu cele 4 statui.
Vom pleca spre Muzeul Casei Romantei. Casa Romanței din Târgoviște se deschide cu „Sala vocilor de aur” unde vizitatorii pot admira încă de la intrare panourile cu fotografii ale vedetelor muzicii populare, muzicii clasice și muzicii ușoare din România, alături de cele al interpreților din străinătate care au fost prezenți în recital la Festivalul Național „Crizantema de aur”.
Continuam cu Mănăstirea Stelea. Ȋn inima Târgoviștei de astăzi, foarte aproape de ruinele vechii Curți Domnești, se ridică, în mijlocul unei incinte înconjurate cu un zid înalt, construit din cărămidă și bolovani de râu, o impunătoare biserică ce își avântă spre cer turlele albe, bogat împodobite cu bumbi din ceramic, smălțuite.
Vom ajunge la pensiune la orele pranzului si vă invităm să participați la tradiționalul tăiat al porcului ( o mica gustare afara la taiatul porcului , vin fiert , tuica fiarta) plus prânz – pomana porcului
Timp liber apoi pana la cina
Pensiunea Nedeea 3* vă așteaptă cu brațele deschise în mijlocul naturii, pentru a vă bucura de un sejur reconfortant.
CAZARE SE VĂ FACE ÎN 2 CORPURI în funcție de ordinea înscrierii.
Pensiunea este situata pe culoarul Rucăr-Bran, Podul Dambovitei, comuna Dâmbovicioara. Datorita amplasării sale favorabile, Pensiunea Nedeea este o oaza de liniște pentru fiecare turist.
Pensiunea Nedeea se află la 1.100 de metri altitudine, în trecătoarea Rucăr-Bran din Dâmbovicioara, și oferă restaurant cu terasă, care servește mâncăruri din bucătăria românească tradițională. Parcul Național Piatra Craiului este la 500 de metri. Se oferă Wi-Fi gratuit.
Camerele au TV prin satelit, frigider, baie cu duș, toaletă și articole de toaletă gratuite și balcon cu vedere la munte. Pensiunea Nedeea oferă biliard, tenis de masă, darts, badminton și sală mică de sport. Castelul Bran este la 15 km, iar Peștera Dâmbovicioara se află la 8 km de Nedeea. O stație de autobuz este în fața proprietății, iar pensiunea are parcare gratuită.
Cazarea se va face in regim de masa pensiune completa – preparate tradiționale.
Ziua 2 – 25 decembrie
Mic dejun la pensiune.
Participam la slujbă de Craciun la Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena (Biserica ortodoxă este monument istoric), Podu Dâmboviței.
BONUS! Ne vom intoarce la Pensiune unde avem Degustare Dulceturi si Zacusta.
Bonus: Pranzul la Pensiune!
Timp liber.
Petrecerea cu muzica DJ si bauturi ! Cina include: aperitiv traditional (toba, lebar,cartabos etc), fel principal, desert cozonac
Băuturi incluse la masa festiva de Crăciun: palincă, whisky, vodka, digestiv, vin alb/roze, bere, apă plată / minerală, sucuri carbogazoase și naturale
Vin Colindatorii!
Ziua 3 – 26 decembrie
Brunch la Pensiune.
Urmeaza plimbarea cu tractorașul prin Cheile Dâmbovicioarei. Plimbarea cu Tractorașul durează aproximativ 2 ore spre Cheile Dambovicioarei si pestera Dambovicioara!
Plimbarea include și o oprire la Pestera Dambovicioara pe care o vizitam DACA VA FI DESCHISA (cost aproximativ 15 lei/ adulţi.).
BONUS! PRÂNZ LA PENSIUNE.
Timp liber pana la cina.
Cina festiva la Pensiune 😊 cu muzica plus bauturi (aperitiv, fel principal, desert si vin rosu / vin alb + apa + sucuri)
Ziua 4 – 27 decembrie 2024
Mic dejun la Pensiune. Check out ora 10.00 de la Pensiune.
Prima oprire la Schitul Dragoslavele din Arges. Schitul Dragoslavele a luat ființă în anul 1929, că reședință patriarhala de odihna pentru preoțimea musceleana care a construit aici o vila și pe care, intre timp, au dăruit-o Patriarhului Miron Cristea.Biserica schitului a fost sfințită în data de 21 august 1949. Slujbele se oficiază aici în fiecare duminica și sărbătoare. Biserica schitului este din lemn, construita în stil maramuresan de către credincioșii din Borsă – Maramureș, la sfârșitul secolului al XVII-lea.
A doua oprire Mausoleul Eroilor din comuna Valea Mare-Pravăț (daca va fi deschis), județul Argeș, cunoscut și sub numele de Mausoleul de la Mateiaș, este un monument dedicat eroilor din Războiul de Întregire Națională dintre anii 1916-1918. Este situat pe Drumul european E574 (DN 73), la 11 km de Câmpulung spre Brașov, pe Dealul Mateiaș.
De aici ne îndreptăm spre București, unde vom ajunge în jurul pranzului.
Prețul include:
Prețul nu include:
Nota: